Visible Marketing / Business-Boosting

Leads die letterlijkblij worden wanneer je ze opbelt!

Warme leads die op jou zitten te wachten, automatisch binnenkomen en 100% meetbaar zijn

Wat is het dat we doen?

Na ruim 100 klanten, 7 jaar ervaring te hebben in het adverteren op social media en het behalen van onze Official META Marketing Partner certificering, hoorde we eigenlijk steeds dezelfde twee punten vanuit onze klanten naar voren komen: 1: “Onze leads converteren niet goed genoeg, ongeacht wat we aan onze advertenties, doelgroep en aanbiedingen veranderen” en 2: “We krijgen het maar niet 100% concreet waar onze klanten nou vandaan komen, en waar we dus meer ons geld op in moeten zetten”. Geen zorgen, wij hebben je frustraties gehoord en aan een oplossing gewerkt die dit definitief verhelpt.

Na een ontwikkeling van 6 maanden en diverse innovatieve marketingtools met elkaar gecombineerd te hebben, hebben we nu de Lead Boosting & Scale formule ontwikkelt die deze twee problemen 100% oplost (en die wij uniek en als enige in Nederland hebben).

Waarom wij dit doen?

Grootste irritatie van jou als ondernemer, marketeer of salesmanager? Leads bellen die geen klant willen óf kunnen worden. Denk aan het zijn van niet de juiste fit, niet genoeg geld, enkel kijken en niet kopen of ‘ik heb toch geen interesse’… Verspilde tijd, verspilde moeite en gewoon oprecht vervelend en demotiverend om alsmaar weer die ‘nee’ te horen, vooral als dat van tevoren te tackelen is.

En twee, dan heb je eindelijk die top leads te pakken die ook echt een betalende klant worden, en dan weet je alleen niet door al die verschillende vormen van websiteverkeer en marketing hoe die lead bij jou terecht is gekomen. Hoe kan je dan meer gaan doen van datgeen wat dus écht die money needle doet bewegen? Hoe zou het zijn als dit tot het verleden zou behoren?

 Middels de combinatie van video’s, specifiek social media advertenties en ons CRM systeem ben jij:

Middels de combinatie van scrollstoppende video’s, specifiek gerichte social media advertenties en ons naadloos gekoppelde CRM systeem ben jij:

24/7 up to date van de nieuwste warme leads

Exact op de hoogte van de kenmerken en motivaties van jouw lead, nog voordat het eerste contact is gelegd

Precies bekend welke campagnes het succesvolst zijn om op deze nóg meer in te zetten en de maximale groei te pakken!

AFSPRAAK INPLANNEN

Een lead aantrekkende campagne volgens de Lead Boosting & Scale formule, die maken we zo:

  1. Research: waarom wordt bij jou een lead wél klant of geen klant, wat motiveert hen of weerhoudt hen nou juist ergens van, en op wat voor aanbod zitten zij nou echt op te wachten?
  2. Video maken: vertel wat je doet, waarom je het doet, voor wie je het doet en hoe jouw oplossing jouw doelgroep concreet gaat helpen (voorkwalificeren)
  3. Ads instellen: doelgroep kiezen en jouw doelgroep ook écht gaan bereiken
  4. CRM systeem koppeling: leads vanuit de advertenties altijd in een split second toegankelijk met ieder detail en persoonsgegevens inzichtelijk
  5. Alles af? De ads live zetten en de leads binnenhalen!
  6. Bellen maar! >> Gefeliciteerd! Nu kan je je hagelnieuwe gloeiend warme leads gaan contacten!

Aangezien lange termijn succes afhankelijk is van continue verbetering, hebben we na het moment van live gaan elke maand een vast contactmoment voor een meeting. Tijdens deze meeting bespreken we samen met jou bevindingen en ideeën, zoals:

  • Waar ging het op welke punten goed?
  • Welke informatie zien we vanuit de (campagne)data?
  • Wat voor input horen we van onze leads en accountmanagers?
  • Hoe kunnen we met deze punten onze video’s, advertentieteksten en/of doelgroep targeting bijwerken voor nóg betere resultaten in de volgende campagne?

Daar vandaan maken we een actieplan en gaan wij na jouw goedkeuring met deze optimalisaties aan de slag!

 Waar wij voor staan:

Resultaat gericht werken
Pro actief handelen & communiceren
Oprecht betrokken en meedenkend
Persoonlijk contact

Wedden dat het klikt?

Neem contact op met Rodney Teeuwissen. Geen zorgen, je zit helemaal nergens aan vast. We bespreken vrijblijvend wat wij kunnen doen om ook voor jouw bedrijf succesvolle social media marketingcampagnes op te zetten die warme leads aantrekken op de automatische piloot, uiteraard rekening houdend met wat jouw wensen zijn. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw marketing, passend binnen jouw budget.