1

werven via vacature video’s op social media?

Optimaliseer je wervingsmarketing met videoadvertenties op sociale media. Hiermee breng je je bedrijfscultuur en visie effectief over naar potentiële kandidaten en vergroot je de kans om de perfecte kandidaat te vinden door gericht te targeten op demografie en interesses.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De effecten van een effectieve vacature video voor jouw organisatie

MEER VINDBAARHEID
0 %

Websites die gebruik maken van video zien hun traffic vanuit zoekmachines gemiddeld toenemen met 157%.

SECONDEN
0 sec

De overgrote meerderheid van video’s zijn korter dan 60 seconden ongeacht de branche of jaaromzet.

SHARES
0 %

Video’s worden op sociale media 1200% meer gedeeld dan foto en tekst gecombineerd.

Het stappenplan tot een doeltreffende vacature video!

Stap 1:

Kennis maken

We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelstellingen voor de vacature video’s. Uit dit gesprek volgt de briefing die de leidraad zal zijn voor het maken van de vacature video concepten.

Stap 2:

Concept bedenken

We gaan starten met de conceptontwikkeling voor de vacature video, waarbij we op basis van jouw briefing en wensen een passend concept bedenken. Dit concept zal de basis vormen voor verdere productie van de vacature video’s zoals bijvoorbeeld het script

Stap 3:

Script schrijven

Vervolgens wordt het script geschreven en worden locatie en decor gekozen. Hoe gaan we de aandacht van de sollicitanten pakken en wat is voor hen belangrijk om te weten zodat ze enthousiast worden over de functie. Dirt zijn vragen die we in het script verwerken.

Stap 4:

Draaidag voorbereiden

Daarnaast worden de opnames voorbereid, zoals het benaderen van sprekers vanuit de organisatie voor in de video en het uitschrijven van een shortlist zodat er van tevoren bekend is wat er gefilmd moet worden op de draaidag.

Stap 5:

Opname

Op de opnamedag voor de vacature video’s worden alle benodigde beelden geschoten, waaronder de besproken tekst en scrollstoppers. We zorgen dat alles volgens planning verloopt en compleet is om er daarna een krachtige en effectieve vacature video van te kunnen maken.

Stap 6:

Montage en oplevering

Na alle benodigde beelden zijn opgenomen als van tevoren overeengekomen is het tijd om alles in elkaar te zetten. We monteren de video’s volgends de script en nemen de besproken wensen hierin mee. Daarna is het moment voor eventueel feedback. Als dit verwerkt is zijn de video’s klaar om sollicitanten aan te spreken.

Top talent bereiken voor jouw organisatie aan de lopenden band!

Getalenteerde mensen vinden die jouw organisatie kunnen versterken. Diep van binnen weet je dat ze bestaan, maar waar zijn ze en hoe bereik je hen. De aandacht pakken van deze toekomstige collega’s is al in goede handen bij de video productie. Nu hoeft de boodschap alleen nog maar bij hun aan te komen. Wij zoeken uit waar ze zich verstoppen en presenteren jouw organisatie op een gouden blaadje om de eerste stap tot contact te bevorderen.

Ons werkproces voor resultaatgerichte wervingsvideo’s. Elke dag weer!

Once the videos are approved, they go online. The vacancy videos are delivered to our advertising specialists. These in turn ensure that the videos reach the right people. This way the solo citations can start pouring in!

Wat klanten over Visible Marketing denken

De mogelijkheden bespreken?

Are you interested in (one of) our services?
Contact us without obligation!

Visible Marketing

Elk bedrijf start met een reden, doel, drive of idee. Daar zijn wij ook onderdeel van. Gelukkig maar trouwens. Toen wij wilde beginnen met ons bedrijf zijn we eerst ouderwets onderzoek gaan doen naar de vraag vanuit de markt. Ook hebben we gekeken wat de markt kon gebruiken. Nu, maar ook in de toekomst.

Bedrijfsgegevens

KVK: 74538616

BTW: NL237250780B01

IBAN: NL59 INGB 0007 5961 92

Contactgegevens

Adres : Mandelaplein 1. 1314 CG Almere

Telefoon : +31 (0)6 5388 5561

Email: info@visible-marketing.nl

© 2020 Visible Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Privacy Policy – Algemene voorwaarden