Product promotie

Monaco Blue

Project omschrijving

Met mijn sieraden merk Monaco Blue streef ik naar goede producten en goede kwaliteit. Daar hoort natuurlijk ook goede promotie bij. Toen ik dit binnen mijn netwerk kenbaar maakte kwam de naam Visible marketing wel heel vaak voorbij, dus ik besloot contact op te nemen.

Nadat het eerste contact gelegd was ging het eigenlijk heel snel. Ik vertelde dat ik foto’s wilde hebben ter promotie die van hoogwaardige kwaliteit waren. Ook wilde ik een korte promo voor in de Instagram story van Monaco Blue.  Er moest een model geregeld worden en het werk moest geschikt zijn voor Instagram. Toen bij Rodney al mijn wensen bekend waren ging hij meteen aan de slag.

Locatie, model, sieraden, kleding en nog veel meer.

Toen ik de foto’s voor het eerst zag stond ik verstelt van de foto’s en de manier waarop de sieraden in beeld waren gebracht. De video blies mij ook helemaal omver. Ik heb de video meerdere keren bekeken en had al bijna mijn eigen sieraden bestelt.  In één woord prachtig.

Ik ben erg tevreden met het geleverde werk en zou iedereen dan ook aanraden om eens contact op te nemen met Rodney om te kijken wat hij voor jouw kan betekenen.

Delen op social media

Opdrachtgever

Monaco Blue

Datum

Juni 2019

Reactie Opdrachtgever:

Visible Marketing heeft prachtige foto’s gemaakt. Ook heb ik een prachtige promo ontvangen voor Instagram gebruik. Ik ben super tevreden over de samenwerking met Rodney, hij luistert erg goed naar je wensen en vertaalt dit in een prachtige set foto’s en een prachtige promo. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Rodney is geduldig en gaat door tot het perfecte resultaat behaald is. Ik zal hem zeker aanraden.

Wat klanten over Visible Marketing denken

De mogelijkheden bespreken?

Heb jij interesse in (éen van) onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT