Over ons

Elk bedrijf start met een reden, doel, drive of idee. Daar zijn wij ook onderdeel van. Gelukkig maar trouwens. Toen wij wilde beginnen met ons bedrijf zijn we eerst ouderwets onderzoek gaan doen naar de vraag vanuit de markt. Ook hebben we gekeken wat de markt kon gebruiken. Nu, maar ook in de toekomst.

Na het nodige onderzoek kwamen we erachter dat het gebruik van video steeds belangrijker werd voor bedrijven. Van een eenvoudige sociale media post tot een nieuw product of een complete (online) marketing campagne. Videogebruik is ondertussen niet meer weg te denken, maar vergeet niet dat video niet de sleutel is tot succes. Het gaat vooral om hoe je die video gebruikt. Om ervoor te zorgen dat je het optimale resultaat uit je videogebruik haalt moet je eerst een goede video hebben of maken. In dat gat zijn wij gesprongen. Nu maken wij video’s gecombineerd met marketing om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

TEAM VISIBLE

Thom Laagkemper

Freelance Sociale Media Expert

Rodney Teeuwissen

Eigenaar & Beeldmaker

Winston Teeuwissen

Freelance Marketing Consultant

Over mij

Ik ben Rodney Teeuwissen. Ik ben beeldmaker en ik hou mij bezig met hoe je een product of dienst zo effectief mogelijk onder de aandacht kan brengen bij potentiële klanten. Ik heb ontdekt dat iedereen wel iets te vertellen heeft, maar het vaak niet doet. Dit komt in de meeste gevallen doordat mensen bang zijn voor de reacties op hun verhaal of mening. Ook kan het zijn dat je niet weet hoe je iets wilt vertellen.

Daar help ik graag mee. Vertellen wat je kwijt wilt of pitchen wat je in je hoofd hebt. Dat is de basis van succes. Zelf doe ik dit graag en ik neem dan ook niet een blad voor de mond. Met deze insteek en gedrevenheid presenteer ik mijzelf en mijn werk. Hierdoor leren mensen mij kennen zoals ik echt ben. Ik zou dat natuurlijk niet anders willen zien.

Aan de andere kant. Als ik kijk naar wat ik graag doe binnen de creatieve markt vind ik het geweldig om mensen te verwarren en ze iets te laten zien wat ze makkelijk kunnen begrijpen, maar moeilijk kunnen bevatten. Ik vind het namelijk geweldig om dingen op een andere en nieuwe manier in beeld te brengen. Dit zie ik als een uniek aspect om een nieuwe marktstandaard neer te zetten.

LinkedIn

De mogelijkheden bespreken?

Heb jij interesse in (éen van) onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT