Jouw bedrijf zichtbaar in beeld!

Meten is weten, ook bij Visible Marketing

0
sec

SECONDEN

De overgrote meerderheid van video's zijn korter dan 60 seconden ongeacht de branche of jaaromzet.

Bron
0
%

GEBRUIKT

90% van de videokijker geeft aan dat video's hun helpt bij het maken van beslissingen en aankopen.

Bron
0
x

MEER

Gepersonaliseerde foto's worden gemiddeld 40 keer meer gedeeld dan stockfoto's.

Bron

Wat Visible Marketing voor uw bedrijf kan betekenen

Waarom kiezen voor Visible Marketing?

Doelgericht

Wij gaan doelgericht tewerk. Een duidelijk plan en duidelijke stappen brengen ons gezamenlijk naar het beste resultaat voor jou.

Vernieuwend

We halen de nieuwste tips, tricks en technieken graag voor je uit de kast. Dit doen wij om ons werk optimaal te laten aansluiten op laatste de behoefte van jouw doelgroep.

Persoonlijk

Wij werken gedurende het proces nauw samen. Door 1 op 1 met elkaar in contact te blijven zijn wij continu op de hoogte van elkaars verwachtingen.

Beste resultaat

Onze ervaring leert dat de combinatie van deze 3 punten resulteert in een prettige samenwerking en het beste resultaat.

Over Visible Marketing

Elk bedrijf start met een reden, doel, drive of idee. Daar zijn wij ook onderdeel van. Gelukkig maar trouwens. Toen wij wilde beginnen met ons bedrijf zijn we eerst ouderwets onderzoek gaan doen naar de vraag vanuit de markt. Ook hebben we gekeken wat de markt kon gebruiken. Nu, maar ook in de toekomst.

Na het nodige onderzoek kwamen we erachter dat het gebruik van video steeds belangrijker werd voor bedrijven. Van een eenvoudige sociale media post tot een nieuw product of een complete (online) marketing campagne. Videogebruik is ondertussen niet meer weg te denken, maar vergeet niet dat video niet de sleutel is tot succes. Het gaat vooral om hoe je die video gebruikt. Om ervoor te zorgen dat je het optimale resultaat uit je videogebruik haalt moet je eerst een goede video hebben of maken. In dat gat zijn wij gesprongen. Nu maken wij video’s gecombineerd met marketing om het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

Meer over ons

Onze opdrachtgevers

Jouw bedrijf zichtbaar in beeld brengen is belangrijk om je doelgroep te bereiken. Deze bedrijven gingen je al voor. Wanneer begin jij met video marketing?

Wat klanten over Visible Marketing denken

De mogelijkheden bespreken?

Heb jij interesse in video marketing of een van onze andere diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

CONTACT