Advertenties laten maken?

Dagelijks consumeer je heel veel stukken content. Daar staan natuurlijk ook advertenties tussen. Toch ervaar je niet alle advertenties als reclame. Dat komt omdat ze iets vertellen wat jouw echt interesseert. Dit is gelukkig niet alleen voor grote bedrijven, dus wanneer gaan we jouw klanten aanspreken?

 • Doeltreffend
 • Opvallend
 • Duidelijk
 • Het scoort

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Ik hecht waarde aan uw privacy en u ontvangt geen nieuwsbrief


  Ads laten maken?

  Dagelijks consumeer je heel veel stukken content. Daar staan natuurlijk ook ads tussen. Toch ervaar je niet alle ads als reclame. Dat komt omdat ze iets vertellen wat jouw echt interesseert. Dit is gelukkig niet alleen voor grote bedrijven, dus wanneer gaan we jouw klanten aanspreken?

   

  Overal kom je ze tegen. Advertenties. Ze vragen je aandacht en willen je iets vertellen of verkopen. Het is dan ook goed om jouw product of dienst aan je klanten te presenteren. Zo komen jouw potentiële klanten weer in aanraking met jouw! En dat is natuurlijk wat je wilt!

  Wanneer heb jij voor het laatst een advertentie gezien? De kans is groot dat je dat niet meer weet. Dat betekend dat het een goede advertentie was. Een goede advertentie straalt dat niet uit, maar

  Als je iemand kennis kan laten maken met je product of dienst zonder dat het voelt als een advertentie is de kans groot dat je het ook waardevol of interessant vond.

  Overal staat het en overal zie je het. Videocontent. Hoe gaaf zou het zijn als jouw doelgroep toffe videocontent ziet met jouw (bedrijfs)naam eronder? Eén ding is zeker: met video-content ga je gezien worden!

  • Doeltreffend
  • Opvallend
  • Duidelijk
  • Het scoort

  Waarom advertenties?

  Advertenties zijn in de digitale wereld waarin we leven ondertussen niet meer weg te denken. Overal staan er wel een paar. Genoeg mogelijkheden om reclame te maken dus. Door sociale media krijgen we de mogelijkheid om nog meer in verbinding te staan met onze (potenciele) klanten. Dit is een kans die je niet kan en mag laten liggen. Door te vertellen wat jouw klanten aanspreekt krijg je de mogelijkheid om je te verbinden met je doelgroep en om iets van ze gedaan te krijgen.

  Als je eenmaal de aandacht hebt van de kijker krijg je de mogelijkheid om je product, dienst of boodschap aan je doelgroep te presenteren. Dit is erg doeltreffend en de succes factor is dan ook heel erg hoog. Dus waar wacht je op? Laten we beginnen!

  De soorten ads!

  Overtuigd van de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

  Instagram advertenties

  Instagram is het perfecte platvorm om je jongere doelgroep te bereiken. Instagram wordt dan ook voornamelijk gebruikt door mensen tussen de 18 en 29 jaar. Binnen Instagram zijn er verschillende manieren om advertenties te laten zien aan je doelgroep. Zo heb je ‘Story Advertenties’ en Time-line Advertenties’.

  Beide soorten advertenties zien er verschillend uit en hebben ook verschillende doelen. Story advertenties bijvoorbeeld hebben een maximale afspeel duur van 15 seconden en vullen het complete beeldscherm. Daarentegen kunnen time-line advertenties langer dan 15 seconden gemaakt, maar ze nemen niet het complete beeld in beslag.

  Facebook advertenties

  Facebook heeft een heel erg uiteenlopende doelgroep waarin bijna alle leeftijdscategorieën te vinden zijn. Wie je doelgroep ook is. De kans is groot dat ze op Facebook te vinden zijn. Stel dat jij opzoek bent naar vrouwen van 29 jaar die houden van skateboarden, roze hun lievelingskleur is en dol zijn op Mexicaans eten. Deze personen zijn op facebook te vinden. Geweldig toch. Dus hoe ziet jouw doelgroep eruit en nog belangrijker. Hoe gaan we ze aanspreken en wanneer?

  LinkedIn advertenties

  LinkedIn advertenties inzetten om je zakelijke netwerk te bereiken is een goed bewaard geheim van LinkedIn. Advertenties op LinkedIn verschillen namelijk helemaal niet zoveel van reguliere content. Dit is heel erg voordelig als jij je product of dienst over de aandacht wilt brengen met gebruik van advertenties. Niet de looks, maar wel de resultaten. Dat willen we zien!

  Tiktok advertenties

  Tiktok komt nog maar net om de hoek kijken, maar heeft nu al grote impact binnen sociale medialand. Op Tiktok is de jongste doelgroep te vinden. Van 10 tot 20 jaar. Dit is een prachtige kans om de jongste doelgroep te bereiken die je online gaat vinden. Voor Tiktok is het belangrijk dat zijn gebruikers vooral plezier halen uit hun bezoek van Tiktok, daarom scoren advertenties met humor en grappige gebeurtenissen heel erg goed. Dit sluit gelukkig goed aan bij je jonge doelgroep.

  Youtube advertenties

  Youtube is HET platvorm om mensen met een hele specifieke smaak of interesse te bereiken. Als je video’s kijkt over sieraden en schattige dieren is de kans groot dat je wel eens reclame hebt gezien over sieraden voor je huisdieren of sieraden voor jezelf. Misschien heb je zelfs al eens advertenties voorbij zien komen waarin ze vragen of je wel eens aan een huisdier hebt gedacht. Dit is natuurlijk geen toeval. Dit is doelgericht adverteren.

  Het perfecte formaat voor elke ad!

  Haal het uiterste uit je advertenties door de beeld afmetingen te matchen met je sociale media kanalen.

  De mogelijkheden bespreken?

  Heb jij interesse in (éen van) onze diensten?
  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  CONTACT