werven via vacature video’s op social media?

Optimaliseer je wervingsmarketing met videoadvertenties op sociale media. Hiermee breng je je bedrijfscultuur en visie effectief over naar potentiële kandidaten en vergroot je de kans om de perfecte kandidaat te vinden door gericht te targeten op demografie en interesses.

 • Doeltreffend
 • Goede bedrijfs presentatie
 • Meer Sollicitanten
 • Het Scoort
Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Ik hecht waarde aan uw privacy en u ontvangt geen nieuwsbrief

  De effecten van een effectieve vacature video voor jouw organisatie

  0
  %

  MEER VINDBAARHEID

  Websites die gebruik maken van video zien hun traffic vanuit zoekmachines gemiddeld toenemen met 157%.

  Bron
  0
  sec

  SECONDEN

  De overgrote meerderheid van video's zijn korter dan 60 seconden ongeacht de branche of jaaromzet.

  Bron
  0
  %

  SHARES

  Video's worden op sociale media 1200% meer gedeeld dan foto en tekst gecombineerd.

  Bron

  Boost jouw campagne, samen met video- en marketingspecialisten!

  Een vacaturevideo is als een beknopte proefdag die potentiële kandidaten een voorproefje geeft van het werk en de organisatie. Het is een effectieve manier om kandidaten te motiveren en frictieloos te laten integreren in het team. Video biedt namelijk de mogelijkheid om het werk, het team en de voordelen van het bedrijf te laten zien, wat kandidaten een goed beeld geeft van wat hen te wachten staat.

  Het stappenplan tot een doeltreffende vacature video!

  Stap 1:

  Kennis maken

  We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelstellingen voor de vacature video’s. Uit dit gesprek volgt de briefing die de leidraad zal zijn voor het maken van de vacature video concepten.

  Stap 2:

  Concept bedenken

  We gaan starten met de conceptontwikkeling voor de vacature video, waarbij we op basis van jouw briefing en wensen een passend concept bedenken. Dit concept zal de basis vormen voor verdere productie van de vacature video’s zoals bijvoorbeeld het script

  Stap 3:

  Script schrijven

  Vervolgens wordt het script geschreven en worden locatie en decor gekozen. Hoe gaan we de aandacht van de sollicitanten pakken en wat is voor hen belangrijk om te weten zodat ze enthousiast worden over de functie. Dirt zijn vragen die we in het script verwerken.

  Stap 4:

  Draaidag voorbereiden

  Daarnaast worden de opnames voorbereid, zoals het benaderen van sprekers vanuit de organisatie voor in de video en het uitschrijven van een shortlist zodat er van tevoren bekend is wat er gefilmd moet worden op de draaidag.

  Stap 5:

  Opname

  Op de opnamedag voor de vacature video’s worden alle benodigde beelden geschoten, waaronder de besproken tekst en scrollstoppers. We zorgen dat alles volgens planning verloopt en compleet is om er daarna een krachtige en effectieve vacature video van te kunnen maken.

  Stap 6:

  Montage en oplevering

  Na alle benodigde beelden zijn opgenomen als van tevoren overeengekomen is het tijd om alles in elkaar te zetten. We monteren de video’s volgends de script en nemen de besproken wensen hierin mee. Daarna is het moment voor eventueel feedback. Als dit verwerkt is zijn de video’s klaar om sollicitanten aan te spreken.

  Contact opnemen

  Top talent bereiken voor jouw organisatie aan de lopenden band!

  Getalenteerde mensen vinden die jouw organisatie kunnen versterken. Diep van binnen weet je dat ze bestaan, maar waar zijn ze en hoe bereik je hen. De aandacht pakken van deze toekomstige collega’s is al in goede handen bij de video productie. Nu hoeft de boodschap alleen nog maar bij hun aan te komen. Wij zoeken uit waar ze zich verstoppen en presenteren jouw organisatie op een gouden blaadje om de eerste stap tot contact te bevorderen.

  Ons werkproces voor resultaatgerichte wervingsvideo’s. Elke dag weer!

  Op het moment dat de video’s akkoord zijn gaan ze online. De vacature video’s worden aangeleverd aan onze advertentie specialisten. Die zorgen er op hun beurt weer voor dat de video’s bij de juiste mensen terecht komen. Zo kunnen de solocitaties binnen komen stromen!

  Contact opnemen

  Wat klanten over Visible Marketing denken

  De mogelijkheden bespreken?

  Heb jij interesse in (éen van) onze diensten?
  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  CONTACT