leads verzamelen met video’s op social media?

Ontdek de kracht van videoadvertenties op sociale media voor kwalitatieve leads en nieuwe klanten. Target gericht op demografie en interesses en breng je kennis en kunde effectief over. Opvallende videoadvertenties vergroten de kans om klanten te overtuigen. Meer leads en hogere conversie als resultaat. Laat videoadvertenties voor je werken en ontdek hoe het scoort.

Benieuwd hoe we jou onderneming kunnen helpen? Plan dan nu een advies gesprek in.

 • Doeltreffend
 • Goede bedrijfs presentatie
 • Meer Sollicitanten
 • Het Scoort
Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Ik hecht waarde aan uw privacy en u ontvangt geen nieuwsbrief

  De effecten van een effectieve lead-generatie video voor jouw organisatie

  0
  %

  MEER VINDBAARHEID

  Websites die gebruik maken van video zien hun traffic vanuit zoekmachines gemiddeld toenemen met 157%.

  Bron
  0
  sec

  SECONDEN

  De overgrote meerderheid van video's zijn korter dan 60 seconden ongeacht de branche of jaaromzet.

  Bron
  0
  %

  SHARES

  Video's worden op sociale media 1200% meer gedeeld dan foto en tekst gecombineerd.

  Bron

  Automatiseer je lead generatie met behulp van onze video en marketingspecialisten!

  Door het gebruik van gerichte videoadvertenties kun je de kwaliteit en voorkennis van je leads bepalen voordat je het gesprek aangaat. Stel je eens voor welke impact dit kan hebben op jouw sales proces!

  Het stappenplan tot een resultaat gerichte lead generatie video!

  Stap 1:

  Kennis maken

  We maken kennis met elkaar en bespreken jouw wensen en doelstellingen voor de vacature video’s. Uit dit gesprek volgt de briefing die de leidraad zal zijn voor het maken van de vacature video concepten.

  Stap 2:

  Concept bedenken

  We gaan starten met de conceptontwikkeling voor de vacature video, waarbij we op basis van jouw briefing en wensen een passend concept bedenken. Dit concept zal de basis vormen voor verdere productie van de vacature video’s zoals bijvoorbeeld het script

  Stap 3:

  Script schrijven

  Vervolgens wordt het script geschreven en worden locatie en decor gekozen. Hoe gaan we de aandacht van de sollicitanten pakken en wat is voor hen belangrijk om te weten zodat ze enthousiast worden over de functie. Dirt zijn vragen die we in het script verwerken.

  Stap 4:

  Draaidag voorbereiden

  Daarnaast worden de opnames voorbereid, zoals het benaderen van sprekers vanuit de organisatie voor in de video en het uitschrijven van een shortlist zodat er van tevoren bekend is wat er gefilmd moet worden op de draaidag.

  Stap 5:

  Opname

  Op de opnamedag voor de vacature video’s worden alle benodigde beelden geschoten, waaronder de besproken tekst en scrollstoppers. We zorgen dat alles volgens planning verloopt en compleet is om er daarna een krachtige en effectieve vacature video van te kunnen maken.

  Stap 6:

  Montage en oplevering

  Na alle benodigde beelden zijn opgenomen als van tevoren overeengekomen is het tijd om alles in elkaar te zetten. We monteren de video’s volgends de script en nemen de besproken wensen hierin mee. Daarna is het moment voor eventueel feedback. Als dit verwerkt is zijn de video’s klaar om sollicitanten aan te spreken.

  Contact opnemen

  Kwalitatieve leads genereren op sociale media was nog nooit zo eenvoudig!

  Wij brengen jouw boodschap bij de juiste doelgroep en zorgen dat je kwalitatieve leads binnenhaalt. Met onze expertise in video- en marketing voor leads generatie weten we precies hoe we de aandacht van jouw ideale klanten kunnen trekken. Laat ons jouw verhaal vertellen en laat de leads binnenstromen!

  Ons werkproces voor resultaatgerichte lead generatie video campagnes. Elke dag weer!

  Op het moment dat de video’s akkoord zijn gaan ze online. De vacature video’s worden aangeleverd aan onze advertentie specialisten. Die zorgen er op hun beurt weer voor dat de video’s bij de juiste mensen terecht komen. Zo kunnen de solocitaties binnen komen stromen!

  Contact opnemen

  Wat klanten over Visible Marketing denken

  De mogelijkheden bespreken?

  Heb jij interesse in (éen van) onze diensten?
  Neem vrijblijvend contact met ons op!

  CONTACT