Dormio Resorts

Wervingsvideo’s

Opdrachtgever:

Dormio Resorts Group

Doel:

Werven van nieuw personeel

Soort Video:

Vacature video's

Wat hebben we gedaan?

Voor Dormio Resorts Group hebben we vacature video’s gemaakt voor verschillenden functies zoals medewerker Bakkerij, medewerker bediening, housekeeping en medewerker receptie.

In alle video hebben een kijkje in de keuken genomen in een dag binnen deze functie. Dit verschilt binnen dezelfde functies ook op verschillenden locaties. Al deze unieke aspecten hebben we vastgelegd om en goed beeld van de functie te geven. Wij zijn hiervoor dan ook langs de locatie’s Maastricht (Nederland), Eifelen Tor (Duitsland) en Obertraun (Oostenrijk) geweest.

Wat zijn de resultaten?

Alle functies gecombineerd hebben we tegen de 200 sollicitanten geworven. Deze zijn afkomstig uit 3 verschillenden landen over verspreid over 9 vacatures.

Welk doel hebben we gehaald?

Meer medewerkers aannemen voor verschillenden functies op verspreide resorts door Europa heen.

Visible Marketing

Elk bedrijf start met een reden, doel, drive of idee. Daar zijn wij ook onderdeel van. Gelukkig maar trouwens. Toen wij wilde beginnen met ons bedrijf zijn we eerst ouderwets onderzoek gaan doen naar de vraag vanuit de markt. Ook hebben we gekeken wat de markt kon gebruiken. Nu, maar ook in de toekomst.

Bedrijfsgegevens

KVK: 74538616

BTW: NL237250780B01

IBAN: NL59 INGB 0007 5961 92

Contactgegevens

Adres : Mandelaplein 1. 1314 CG Almere

Telefoon : +31 (0)6 5388 5561

Email: info@visible-marketing.nl

© 2020 Visible Marketing. Alle rechten voorbehouden.
Privacy Policy – Algemene voorwaarden